Bedste Kageopsats: Se top 20 (opdateret maj 2022)

Kageopsats.dk

Du er landet på Kageopsats.dk, det helt rigtige sted at finde kageopsats. Vi har udvalgt de 20 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 20 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle kageopsats tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Mette Blomsterberg - Kageopsats 2 lag.

6: Mette Blomsterberg – Kageopsats 2 lag.

Tilbud: Kun 249.95 212.46 hos Emmalys. Spar 37 kr. / 15 %

Elegant og klassisk kageopsats fra Mette Blomsterberg i to etager fremstillet i hvidt porcelæn. Anvendes til servering af alt mindre bagværk såsom cupcakes, små desserter osv., men også til udskåret frugt, pindemadder, små sandwiches, oste, fødselsdagsbol… læs mere hos Emmalys >>

Billede af Kager Legemad - Med Kageopsats - Plantoys

7: Kager Legemad – Med Kageopsats – Plantoys

Bedste pris: 203.00 hos Coolshop.dk

Sjovt kage legemad fra PlanToys, perfekt til at tilføje til dit barns legekøkken! Dette sæt inkluderer en chokoladekage, to kiks, en sandwich, 1 skive schweizisk rulle, to cupcakes og en… læs mere hos Coolshop.dk >>

Billede af Honeybake kageopsats - Le Toy Van

9: Honeybake kageopsats – Le Toy Van

Bedste pris: 208.65 hos Barnets Verden

Meget flot kageopsats i træ fra Le Toy Van. Med opsatsen følger et bredt udvalg af otte lækre kager med flotte detaljer: Donuts Lagkage Cupcake Roulade Cookie Udviklingsområder: Barnets øje-hånd koordination stimuleres, når barnet placerer kagerne på stan… læs mere hos Barnets Verden >>

Billede af Kageopsats, matpoleret rustfrit stål, Ø30,5xH9 cm

11: Kageopsats, matpoleret rustfrit stål, Ø30,5xH9 cm

Bedste pris: 596.25 hos HUMA.dk

Kageopsats fremstillet i matpoleret rustfrit stål. Anvendes til servering og præsentation af kager…. læs mere hos HUMA.dk >>

Billede af Kageopsats, Lyseblå

12: Kageopsats, Lyseblå

Bedste pris: 59.00 hos Feststemning.dk

Rigtig fin til at sætte et blikfang på det festlig dækkede bord: muffins stativ med 3 etager for muffins eller cupcakes.  Denne fine muffin stativ i de fineste lyseblå farver er lavet af pap og har i alt 3 etager til at placere de søde lækkerier. De… læs mere hos Feststemning.dk >>

Billede af Vilac kageopsats

13: Vilac kageopsats

Bedste pris: 208.80 hos Barnets Verden

Nu kan der for alvor blive serveret lækker kage på fineste vis. Med denne kageopsats fra Vilac kan barnet opstille sine kager med stil. Kageopsatsen har to lag med plads til forskellige små kager. Kageopsatsen kommer i en fin cylinderformet æske, hvor låg… læs mere hos Barnets Verden >>

Dagens priser og tilbud, opdateret 27. maj:

Billede af Kageopsats, Lyserød

14: Kageopsats, Lyserød

Bedste pris: 59.00 hos Feststemning.dk

Rigtig fin opsats til at sætte et blikfang på det festlig dækkede bord: muffins stativ med 3 etager for muffins eller cupcakes.  Denne fine muffin stativ i de fineste lyserøde farver er lavet af pap og har i alt 3 etager til at placere de søde lække… læs mere hos Feststemning.dk >>

Billede af JD kageopsats inkl. modellervoks

20: JD kageopsats inkl. modellervoks

Bedste pris: 119.95 hos Ovellie

Skøn kageopsats til modellervoks, så du kan lave og anrette de flotteste kager og cupcakes. Sættet indeholder 4 bøtter modellervoks (rød, gul, blå og hvid) – 200 gram i alt, diverse redskaber og selve kageopsatsen. En ideel gaveidé. HUSK altid at putte… læs mere hos Ovellie >>

Dagens priser og tilbud, opdateret 27. maj:

Dyreste Kageopsats på listen er Kageopsats, matpoleret rustfrit stål, Ø30,5xH9 cm fra HUMA.dk med en pris på 596.25. Billigste udvalgte Kageopsats er Kageopsats, Lyseblå som du kan købe for 59.00 hos Feststemning.dk. Forskellen på de to priser er 537.25 kr. – de 20 Kageopsats vi har fundet koster i gennemsnit 250.8 kr.
Ovenstående Kageopsats data og priser er hentet fra 15 butikker (ES Furniture, Coop.dk, Kids world.dk, Nemmegaver.dk, Manillo.dk, Emmalys, Coolshop.dk, GUCCA.dk, Bagetid.dk, Barnets Verden, Fenomen, HUMA.dk, Feststemning.dk, Purpleandpink.dk, Ovellie). Alle Kageopsats tilbud er opdateret i dag 27-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kageopsats guides:

Fandt du ikke det rigtige Kageopsats blandt de 20 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kageopsats:

En kageopsats gør festen lidt sjovere – 5 gode grunde til at købe en i dag

Danskerne er utroligt glade for at invitere deres familie og venner hjem enten til frokost, aftensmad eller bare en kop kaffe – en kop kaffe i Danmark er dog ikke bare en kop kaffe. Typisk vil du også finde en eller anden form for bagværk, som du kan sætte tænderne i, og i rigtigt mange tilfælde vil det endda være hjemmebag.

Hvis du går med tanker om at invitere enten venner eller familie på kaffe og kagebord, så kan du overveje, om ikke det er tid til at investere i en kageopsats. Der er nemlig flere gode grunde til, hvorfor det er en god ide. Læs mere om hvorfor lige her.

En god måde at samle mange forskellige kager og andet lækkert til kaffen

Kageopsatsen er primært brugt til kaffen. Det er nemlig typisk for os danskere lige at byde på et eller andet, hvis nogen kommer forbi til kaffe.

En kageopsats er genial, hvis du er stor tilhænger af at byde på en hel masse forskelligt. Det kan være en masse forskellige småkager, lidt chokolade og måske en smule slik, hvis der også er børn til stede.

Særligt til jul, hvor mange samles for at bage julesmåkager i en weekend, er det optimalt at have en kageopsats, da det lader dig vise alle de flotte småkager frem på én gang, og du kan samtidig tilbyde alle en smagsprøve.

På samme måde, hvis du er glad for at lave hjemmelavede fyldte chokolader, så er det en god mulighed for at lade alle få en smagsprøve og samtidig vise de flotte designs frem.

En kageopsats kan bruges til mange forskellige ting – ikke kun kager

En kageopsats er – som navnet antyder – primært beregnet til kager. Det betyder dog ikke, at den kun kan bruges til kager. Faktisk er der uendeligt mange muligheder for, hvad du kan bruge en kageopsats til.

Hvis du er opsat på at bruge den til kaffen, så kan du fylde den med slik, chokolade og andre ting, der kan være lige så lækre til kaffen som et stykke kage.

Hvis du vil bevæge dig ud i nogle vildere formål, så kan du også bruge den som et dekorations objekt i hjemmet. Du kan eventuelt fylde den med en masse stearinlys. Det vil se utroligt pænt ud, og det vil være anderledes fremfor en almindelig lysestage.

Du kan også lave en dekoration af den ene eller anden form på en kageopsats. Til jul er der for eksempel mange, der er glade for at lave juledekorationer, men du kan også lave dekorationer til andre tidspunkter på året. Kombiner eventuelt en dekoration med stearinlys for virkelig at skabe et flot dekorations objekt.

Der findes mange forskellige modeller og designs

Kageopsatser er sjovere end så mange andre fade, fordi de findes i mange forskellige designs. Du kan finde nogle, der er helt simple, men du kan også finde nogle med tallerkner eller fade i flotte udformninger og flotte motiver.

På samme måde som der findes mange forskellige tallerkener med forskellige designs, så findes kageopsatser også på den måde.

Kageopsatser er dog en smule mere interessante, da der er flere lag, hvor designet kan variere. Det giver altså designeren bag kageopsatsen mulighed for at lægge en masse fine detaljer i deres design og på den måde gøre den mere interessant.

En mulighed for et DIY projekt

I en verden, der er præget af forbrugskultur, så er der mange, der forsøger at bevæge sig i den modsatte retning, og de er fuldstændig ramt af genbrugsbølgen. Genbrugsbølgen er en fantastisk ting, der lader os bevare de ting, som vi ikke længere har brug for i hjemmet – enten ved at give dem videre til genbrugsbutikker eller ved at forvandle dem til noget, som vi igen har brug for.

Hvis du har nogle gamle tallerkner eller fade – alt afhængig af hvilken størrelse, du går efter – som du ikke længere bruger til frokost eller aftensmad, så har du en oplagt mulighed for at lave et kagefad, der er helt unikt. Du kan eventuelt også bruge en kop, der matcher i toppen.

Du kan også gå i en af dine lokale genbrugsbutikker og købe et stel, som du bliver helt forelsket i. På den måde støtter du op om dem, der har været mindre heldige end os herhjemme i Danmark, mens du samtidig modarbejder forbrugskulturen. Det er altså to fluer med ét smæk.

Køb en helt unik model

Hvis ikke du er i dit kreative hjørne, men du er blevet helt opsat på at få et kagefad med gamle fade, tallerkner eller kopper, så er der faktisk hjemmesider, der sælger denne type kageopsatser. De er helt utroligt flotte og kreativt byggede, mes de samtidig er funktionelle og vil have en utroligt flot plads på kagebordet, når du inviterer til kaffe.

Du kan enten vælge en af de modeller, som de allerede har samlet, eller du kan designe din helt egen kageopsats, som du så får leveret enten til dit lokale posthus eller hjem til døren.

Det gør det en smule nemmere at få et kagefad i lige netop det design, som du drømmer om, uden at skulle til at bøvle med at bore huller i porcelæn – det er nemlig ikke helt nemt, hvis ikke du har det rigtige udstyr til det.

Hvorfor skal du handle din kageopsats på internettet

Der er mange gode grunde til at du skal købe din nye kageopsats online frem for i en fysisk butik – her får du 3 af de bedste.

Det tager ikke lang tid

Det går lynende hurtigt at købe en kageopsats på nettet.

Det kan faktisk klares på under 5 minutter.

Du starter med at gå ind på kageopsats.dk – og her er du jo allerede.

Så finder du den kageopsats du gerne vil købe og går til forhandleren. Her ligger du produktet i kurv, sammen med eventuelt tilbehør eller andre ting du gerne vil købe.

Du taster din adresse og dine kreditkortoplysninger ind, og voila – dit køb er gennemført.

Du bliver ikke stresset når du handler

Hvis du er som folk er flest vil du sikkert gerne have fred og ro når du kiggger efter din nye kageopsatser. Det kan der være flere grunde til. Måske synes du bare det er irriterende at blive skubbet til.

At folk larmer.

Eller måske vil du gerne have et par minutter til at koncentrere dig om dit køb, uden at irriterende sælgere prøver at prække dig deres dyreste produkt på. Vælger du at købe online kan du handle i ro.

Bedre returneringsmuligheder online

Hvis du skulle gætte, hvor ville du så sige at du havde de bedste rettigheder som forbruger? I en fysisk butik, eller når du køber på nettet? Mange vil nok gætte på at det er den fysiske butik, det virker jo så oplagt når man her har et sted at gå hen at klage hvis der er noget ved ens kageopsats man er utilfreds med.

Men faktisk er du meget bedre stillet som forbruger når du køber på nettet – du har mere sikkerhed og langt bedre returret.

Vi håber du kunne lide kageopsats.dk. Hvis det er tilfældet så besøg også vores anden side kakaonibs.dk, den vil du sikkert synes om.

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kageopsats.dk